Blommig duk

Jag har gjort en liten duk, som jag inte riktigt vet var jag ska använda, det var mest för att få provvirka blommorna. Dels har jag gjort dem av japanska blommor, och har då gått efter mönstret hos Bautawitch, dels har jag gjort dem av blommorna ”Linda flor”, som jag översatt mönstret till i en tidigare post här. Använde garnet Catania och virknål 3 mm.

(Tidigare skrev jag att det var Bautawitch´s Maybelle-blommor jag hade gjort, men jag hade blandat ihop det i huvudet och länkat fel, även om de också är fina. Men nu har jag, efter påpekande från Bautawitch, rättat till det i texten ovan. 🙂 )

 

IMG_1860

IMG_1862 IMG_1864

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.