Semester!

Har jobbat tre dagar i mellandagarna och nu är det ledigt!

Nio dagars ledighet! Så underbart ljuvligt, har inte mycket inbokat, nån bio och sådär, så det känns alldeles fantastiskt. Nyårshelgen ser också ut att arta sej bra. Sista dagarna på det här året. Det har gått fort och mycket har hänt. Nu har man ett sprillans nytt år snart att ta itu med. Ska bli kul! Metallica, Foo fighters, Guns´n´roses igen. Hoppas på lång sommarsemester. Ska njuta av huset och fixa och måla. Har lite helgbesök inbokade, vilket är jättekul! Ska komma igång och sy också. Och måla. Och…. 🙂 Massa planer, får se vad tiden räcker till till…

Over and out. Mysig hemmakväll idag innan allt som ska hinnas i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.