Rosenkuddar

Fick lite inspiration och gav mej i kast med symaskinen. Som vanligt inleds detta med en halvtimmes svärande och meckande, men till slut brukar vi komma överens. Har sytt fyra kuddfodral av ros-tyger som jag egentligen tänkt göra ett lapptäcke av, men inser att den tid inte finns just nu. Så kuddar kändes lagom. Ska ha dom i soffan. Är nöjd. Har beställt fina vita band i  bomullsspets att sy på för att knyta ihop fodralen med. Kommer att bli fint tror jag.Har också vågat tvätta en av mina virkade filtar och ett virkat kuddfodral i tvättmaskin för första gången. Var livrädd att jag inte skulle ha fäst trådarna ordentligt och att allt skulle repas upp i maskinen, men det gick bra. Torktumlade dom till och med lite, mest för att bli av med alla eländiga katthår (dom samlas så bra upp i filtret på torktumlaren).  Så nu är vardagsrummet som nytt med ny matta, tvättade filtar och kuddar och nysydda rosiga kuddar. Har fantastiska rosor här också, hoppas dom står länge!


Barnen har kommit, vi har käkat och nu laddar vi för en ny tuff vecka. Har sovit dåligt i helgen och hoppas kunna sova gott inatt så man orkar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.