Nytt år – 2020 here I come!

Så bra känsla första dagen på det nya året!

Parentes: Avslutade året med att byta ut min älskade KIA SUV mot en liten KIA MPV. Så nöjd! Finns ju ingen anledning att jag har en dyr SUV som står i ett garage och används typ 2 gånger per månad. Så nu; en lite äldre och billigare KIA. Happy!

2019 har ju varit ett år som en virvelvind, jag har lite känslan av att virvelvinden kommer att fortsätta ett tag till, vilket passar mej utmärkt just nu. Har under förra året insett vikten av att sätta upp mål eller ha intentioner med det man gör och funderar över intentionerna för det här året. Allt har såklart inte fallit på plats, men mina funderingar går åt det här hållet:

  • Jag vill få huset i Småland sålt med allt vad det innebär av packning, sortering, turer till soptippen, massor av beslut om avd som ska sparas osv. Men också frihet från ansvar, ingen sotning av pelletspanna, inte massa funderingar över saker som måste göras med huset osv.
  • Målet är att skaffa en egen lägenhet under 2020, men jag har dörren öppen för att det kan få dröja längre än så om jag inte hittar något jag vill ha.
  • Jag ska återta makten över min kropp och min mat – har ätit ute för mycket och ätit massa skräpmat sen jag flyttade upp, nu är det dags att komma på banan igen.
  • Jag vill fortsätta att utveckla yoga, gong och meditation. Både dagligen, utbildningar och retreater/workshops. Indien-retreat ska planeras.
  • Musikår! Har redan en hel del roliga konserter inbokade, ska njuta av närheten till utbudet 🙂
  • Jag ska ta mej an några nya coaching-klienter under året. Jag vill även komma igång med någon form av yinyoga-klienter. Men de tankarna och funderingarna har inte riktigt landat än, får fundera vidare.
  • Jag ska fortsätta drömma om soligare breddgrader och se vart dom drömmarna leder mej.

Nånting ditåt. Mer saker kan tillkomma. Eller falla ifrån. Men så går tankarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.