Ingen fönsterlampa

Det visade sej att de inte hade tre fönsterlampor av den lampan jag beställt, så nu har jag letat vidare och hittat den här från Livingstory, superfin den också, vi får se om jag lyckas få hem tre stycken av denna sort.Var och hämtade mina mattor idag, men tänkte vänta med att rulla ut dom tills efter rödvinskväll 🙂 Köksmattan kanske blir utbytt innan dess. Fast jag har upptäckt galltvål, som funkar mot alla fläckar verkligen.

Ikväll står sotning på schemat.  Ska testa en ny grej på ett av elementen, istället för ett vanligt vred så sätter man dit en batteridriven termostat som reglerar elementets värme efter vad man ställer in, man kan också programmera så att det blir svalare på natten och varmare på dagarna. Ska se om det funkar, isf tänker jag att man kan sätta såna på alla element och spara lite på pelletsen. Ska bli spännande att se om jag kan få det att funka.

Efter att ha varit ute och flängt väldigt i höstas är det rätt gött att ha lite hemmatid nu. 🙂 Jag älskar mitt hus verkligen och får hela tiden massor av idéer som jag vill förverkliga. Nästa projekt blir en sänggavel och nu vet jag precis hur jag vill ha den. Måste bara få hem en skiva som är 120 cm x 250 cm… Tror inte jag får in det i bilen. Men när jag lyckas kommer projektbeskrivning här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.