Solvarma kinder

Härlig första dag i stugan. Cykeltur ner till stranden. Solande på stranden på förmiddagen, lite lunch, tupplur på gräsmattan utanför stugan (supermysig trädgård med många skrymslen vrår, hela stugan är lite speciell med många skrymslen och vrår faktiskt☺️). Barnen spelar fotboll och chillar. En cykeltur till glasskiosken, sen en biltur till Tylösand och Halmstad med småstopp här och där.Många fina bilar att titta på. På hitvägen igår spanade vi in massor av bilar som var med i Route of Sweden och dom åkte till Tylösand samtidigt som vi. Störtregn på tillbakavägen och inköp av ved. Nu sitter vi med brasan tänd, ett glas rosé och fläskfilén ligger på grillen. Skinnet svider av solen, har smörjt in mej med bästa lavendel/bivax-salvan, tillverkad av fina S ❤️. Man kan ju inte direkt gnälla, faktiskt ☺️ Två av tre barn har badat. Vi vuxna avvaktar något.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.