Magiska kvällar

Kvällarna är fantastiska efter de här varma dagarna. Idag blev det en liten roadtrip på kvällen med lite stopp här och där. (Viktigast var glass-stoppet såklart). Så vackert överallt nu och på vissa ställen är det alldeles magiskt. Till och med barnen reagerar på hur fint det är☺️

 

 

F.ö. är jag så tacksam att det ordnade sej med frysen idag. Det tog inte ens tre timmar från det att jag ringde när jag vaknade tills den var inburen och installerad. Otroligt faktiskt. Och även om en trasig frys inte ingick i semesterplaneringen så blev första semesterdagen en ypperlig sådan. Imorron är det nytt projekt på gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.