Ett nytt liv

Nu är det lite drygt ett halvår sen jag tog mitt pick och pack från Småland och flyttade tillbaka till Stockholm. Hade fått nytt jobb, hade lagt ut annons om husförsäljning i Småland och bodde i lånad lägenhet.

Nu ett halvår senare är jobbet ff ganska nytt och fantastiskt kul, huset är sålt och jag har fått en underbar lägenhet via bostadsförmedlingen i Stockholm. En helt nybyggd tvåa med två balkonger, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, avfallskvarn, klädkammare och allt man kan önska sej.

Halvåret som gått har varit intensivt, minst sagt. Nytt jobb som tar mycket energi, nya människor. Jakten på lägenhet. Försäljningen av huset. Alla saker man var tvungen att göra sej av med, men framför allt sortera och fatta beslut om vilken sak som skulle vart. Men nu är det gjort. 30 april lämnade jag ifrån mej nycklarna. Jag är fri! 🙂

Och från över 200 kvadrat till 57, som känns mer rimligt för en person 🙂 Lägenheten är ljuvlig, och jag är så glad varje dag när jag vaknar upp här. Flyttade in 1 april och har snart allt på plats som jag vill ha det. Min efterlängtade soffa kommer på måndag. Sen kan jag kanske slappna av lite, det har varit mycket släpande med grejjer hit och dit ett bra tag nu.

Tänk om jag vetat det här för ett år sen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.