Det rullar på

Balkongsovandet pågår fortfarande, så länge jag inte är bortrest på mina konsultuppdrag. Hotellnätter upplevs inte längre som lyx, utan som instängdhet. Så kan det gå! 🙂 Vaknade en morgon förra helgen och det var en plusgrad, men det hade gått finfint att sova ute ändå, frös ingenting. Hade visserligen mössa på mej, men annars bara pyjamas och täcke, som vanligt. Amazing!

Två veckor kvar på jobbet! Sen kör jag direkt igång med mitt första uppdrag som fristående konsult. Igår var jag på IKEA (3 minuter hemifrån) och köpte en ny hylla, så idag har jag fixat i ordning på hemmakontoret, rensat bort allt som har med mitt nuvarande jobb att göra och sorterat in allt som ska sparas i en pärm, det är ju inte så mycket, det mesta har man ju digitalt nu, så skönt!

Har haft planeringsmöte med min wingwoman idag om nästa tillfälle på vår digitala kurs, som vi håller under hösten, superkul! Vi får så mycket idéer när vi pratar, det är verkligen kul! 🙂 Vi får se vad allt det här leder till. Hur som helst känns det så underbart att kunna jobba med flera olika saker, och hoppa på det som man tycker är roligt. Precis så vill jag ha det! Följ magkänslan och glädjen!

Något som i flera år har funnits på min visionboard är en elbil. Och nu är det dags för den delen av min dröm att bli förverkligad. Ska hämta ut en Kia e-niro om ett par veckor, känns helt magiskt! Knep den sista laddstolpen i garaget också. 🙂 Det ska bli så spännande att ha en elbil, dels med alla funktioner, men också för att resandet blir annorlunda på nåt vis. Så nu ryker min trotjänare med dieselmotor. Den har kört mej flera tusen mil under det dryga ett och ett halvt året jag har haft den. Men nu blir det nytt! Med massa roliga finesser. Fläkt i ryggstödet, sollucka, rattvärme (äntligen, det har jag saknat), stol som åker bak automatiskt när man ska kliva ur, laddningsplatta för mobilen, appar och massa kul grejjer. Nytt liv = ny bil!

Det är fantastiskt hur drömmar blir sanna när man börjar skriva ner dom, prata om dom och fokusera på sina styrkor och möjligheter, istället för på hinder och rädslor. Livet är fantastiskt!

Kia e-niro Advance Plus Tech 2021 Snow White Pearl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.