Utveckling av utesovandet

Det har varit toppen att sova på balkongen i sommar, och väldigt skönt, eftersom min lägenhet blir supervarm av solen som legat på hela dagarna. Men häromkvällen så uppstod det ett regnproblem. När jag skulle gå och lägga mej så ösregnade det, vilket gjorde att det skvätte regn från balkongräcket och in på mig och sängen, så det gick inte alls att ligga ute. Problemet måste genast åtgärdas, så jag åkte och köpte 45×45-reglar, en 20-mm-borr, duschdraperier, gardinstänger och satte igång ett projekt för att kunna sätta upp både duschdraperier (ser ut som gardiner) och vanliga gardiner för att få större insynsskydd än tidigare när jag sover. Slit och släp och lite läskigt att klättra på pallar precis vid balkongräcket, men nu är det gjort och det känns som om jag har fått ett extrarum ute på balkongen. Supermysigt. Längtar inte alls efter att flytta in och sova, har aldrig sovit så bra som när jag sover ute. Lifechanging! 🙂

Bästa sovstället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.