Sommar!

Sol, värme, bad!

Fortsätter att bo på mina balkonger, sover på norrsidan och hänger på solsidan på dagen (med parasoll). Snart semester! Resa till Kreta står på schemat, ska bli härligt med medelhavsbad. Inte så lång semester i år, ska ha en vecka i höst, dessutom väntar nya äventyr, läs mer nedan.

Sakta men säkert börjar världen öppna upp till det normala igen, vinkvällar på stan, inköp av konsertbiljetter, planering av fester… Nu rullar det på som det ska. 🙂

Efter sommaren väntar ett nytt liv. Äntligen ska jag, efter många års funderande, längtan och drömmar, våga ta steget och försöka mej på att leva på mitt eget företag. Det känns jättespännande, nervöst och pirrigt, underbart och plötsligt helt självklart. Det är mycket att lära sig och mycket att tänka på, men jag älskar ju att lära mej och ha tusen grejjer på gång samtidigt, så det känns underbart. Kika gärna in på www.kolmodins.se och har ni synpunkter, tveka inte en sekund att skicka ett mail från sidan, jag är tacksam för alla förbättringsförslag!

Jobbar två dagar till nu innan semestern, försöker jobba på balkongen, det går så länge man inte har Teams-möten och fram till den värsta värmen kommer mitt på dagen. Mornarna är underbara!

Morgonens arbetsplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.