En liten update

Har bott i min underbara lägenhet i över ett år nu, snart 1 år och två månader. Älskar den. Älskar området. Så mycket som byggs och så mycket som händer och så underbart nära till precis allting. Love it! Man har fem minuter till varenda affär och orkar man inte gå ut kan man få det mesta hemkört.

Jag flänger runt rätt mycket i mitt konsultliv, trots coronan (som jag hade redan i februari 2020, nu har jag vaccinerats med spruta 1 iaf 🙂 ). Jag har haft den stora förmånen att få se ställen i Sverige som jag aldrig varit på innan, från Pajala i norr, boendes på byhotellet och med renar längs vägen till en liten kommun i Skåne som just då var lite skandalomsusad. Spännande liv på vägarna 🙂 Intressant att se hur det skiljer sej åt i olika delar av Sverige och vad som är ganska lika på alla ställen.

Men man har ju jobbat hemma en hel del också, släpade hem skärmar och dockningsstationer från jobbet, men nu jag ställt in den ena skärmen i klädkammaren, jag gillar inte hur de fyller upp hela rummet liksom. Nu är drömmen en av de nya iMac-arna. Vi får se om jag ska investera, ska fundera några varv till. En ny iPad är det iaf dags för snart, den jag har funkar ff, men börjar bli lite seg, den är från 2012 ändå…

Rensar ut lite bland mina ägodelar igen, skickar iväg säckvis med kläder till Sellpy, de tar liksom aldrig slut hur mycket jag än skickar iväg? Man har ju fått lite annan klädstil nu när man mest sitter hemma 🙂 Men skönt att rensa. Alla prylar tynger ner själen. Men en liten Imac skulle ju iofs inte skada 😉

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.