Året som gick

Nu är alla helger över. Mycket god mat (alldeles för mycket), mycket gott att dricka (samma där), barn, släkt, vänner, ledighet och mycket mys. Det man kan säga om 2020 är ju att det är ett år som man verkligen aldrig kommer att glömma. Så mycket hände på alla plan.

Magiska Trosa

Året inleddes med ett alldeles magiskt nyår i Trosa. Sen fick jag min lägenhet och flyttade in i april, precis i början av pandemin. Jag hade corona redan innan det, så den oron hade jag inte med mej så mycket av. Har jobbat hemifrån för det mesta sedan i mars/april. Alla barn har flyttat och ändrat sina liv på olika sätt, gått ut gymnasiet, börjat högskola, bytt jobb, flyttat, flyttat hemifrån osv. Sommaren var ljuvlig på alla sätt och vis. Sol och värme och massa kul! Hösten var en del resande hit och dit, vilket abrupt avslutades när våg två vällde över världen.

Nu återstår att se vad det kommande året för med sej. 🙂 Lever i alla fall vidare i Glipan och ser med spänning fram emot vad som ska hända! Hoppas på mindre sjukdom i världen, hur som helst!

(Såg när jag skrivit det här att jag förra året satte intentioner för året som skulle komma. Hade lyckats uppfylla de flesta och ska nog sätta intentioner för 2021 också, men dom måste jag fundera lite på. I’ll be back! 🙂 ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.