Covid 19

Under mars och april så var jag lite sjuk. Segt och långdraget med något enstaka symtom i taget. Förkyld, ont i lungorna, trött (så ini bomben), huvudvärk, ont i varenda cell i hela kroppen ett par dagar, ont i halsen. Jag funderade inte så mycket på det och kände mej inte speciellt jättesjuk. Sen tappade jag totalt all lukt under en vecka. Så obehagligt. Fattade ingenting. Förrän jag såg att det var ett covid19-symtom.

Well. Har varit frisk sen i april och inte vetat om jag haft smittan eller inte, men igår var jag och testade mej och det visade sej att jag har antikroppar, så jag har haft det! 🙂 Är så glad att veta. Vet att testerna inte är hundraprocentiga ännu, men jag var 90% säker innan testet, så nu vet jag att jag har haft det.

Sen vet man ju inte hur länge antikropparna finns kvar och så vidare, men det var i alla fall en lättnad att veta att man är relativt säker för nu.

This illustration provided by the Centers for Disease Control and Prevention in January 2020 shows the 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV). This virus was identified as the cause of an outbreak of respiratory illness first detected in Wuhan, China. (Centers for Disease Control and Prevention via AP)

(Bild lånad från KTH’s hemsida).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.