Inside

Köpte ett nytt spel idag som verkar riktigt, riktigt bra.

Har spelat ett par timmar och man fastnar direkt. Ingen text, inga instruktioner, ingen dialog. Lite läskig, obehaglig stämning. Klurigheter hela tiden. Perfekt till mej, faktiskt. Men det känns som om man är på väg mot nåt hemskt. Lagom svårt också. Man dör ibland, men inte så där hela tiden som det är på vissa spel. Och kul problemlösning. Inside heter mästerverket.Första semlorna för i år intogs idag, såååå gott. Gjorde egna, det är det absolut godaste. Det kan tänkas att det faktiskt blir en imorron också 🙂 Planering av golvläggning och tapetsering har gjorts idag också. Det ska bli verkligt spännande, det är barnens rum som står på tur nu. Både tapeter och golv är redan utvalda och införskaffade, ska bli spännande att ser hur det blir när allt väl är på plats.

På måndag ska jag börja med matkasse igen, bara de veckor när äldste sonen och jag är själva, de yngre vill inte ha matkasse, de vill ha mammas mat. Well, man får väl ta det som en komplimang, men det är skönt att slippa tänka ut mat hela tiden.

Fick en påminnelse idag att jag har planterat frön med positiva tankar och känslor, men att jag har så dåligt tålamod och ibland när jag inte får positiva resultat med detsamma så blir jag så nedslagen. Precis vad som hänt nu. Jag blev påmind om att ha fokus på målet, att tänka positivt och att inte låta negativa tankar förstöra alltihop. Tack för påminnelsen, S!

Har sålt av Coldplay-biljetterna, barnen ångrade sej och ville hellre gå på Greenday, så nu har vi köpt biljetter till det istället. Snart är det dags för barnens första konsert i Globen också, ska bli så kul. 🙂 Vi har bokat hotell precis bredvid Globen också, mysigt! Annars längtar jag vansinnigt till Rhodos.

Nu ska jag spela vidare, var tvungen att ta en paus, jag bara dog hela tiden, men nu har jag samlat lite nya krafter 😉

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.