Lediga veckan är över

Den här veckan ha varit alldeles fantastiskt underbar, precis vad jag behövde. Och barnen också tror jag. Det har varit ett turbulent år för oss alla och det har inte varit så många stunder när vi bara kunnat chilla. Nu har vi chillat i kvadrat 🙂 Och barnen har åkt till sin pappa ikväll. För att minska tomhetskänslan åkte jag till en kompis, efter att jag lämnat barnen, på skratt-terapi 😉 Barnen och jag har käkat gott idag och haft det bra. Nu kommer en intensiv vecka, vet inte alls om jag är redo för det, men det får väl gå på nåt vis.

Idag väljer jag en gammal goding som jag råkade höra på radion idag: Imperiet med ”Coca cola cowboys”. Thåström <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.